Zo kijk je Live TV op je XGIMI projector

Live TV kijken op een XGIMI Beamer

In eerste instantie lijkt live TV kijken op een XGIMI beamer vrijwel onmogelijk zonder alle koppelingen over te zetten. Toch zijn er meerdere manieren waarop je snel en gemakkelijk van live TV kunt genieten. Binnen 5 minuten is het al mogelijk om een app te downloaden, in te loggen met jouw account, en meteen te kunnen genieten van alle mogelijke zenders op de Nederlandse TV.

Televisie kijken via Ziggo GO TV of KPN iTV

Heb je een account bij Ziggo of KPN? Via de ingebouwde Google Play Store is het mogelijk om apps zoals Ziggo GO of KPN iTV rechtstreeks op jouw XGIMI beamer te instaleren. Bekijk alle zenders met o.a. NPO zenders, RTL en veel meer. Met Ziggo Go of KPN iTV is het ook mogelijk om programma’s terug te kijken, op te nemen of te pauzeren. Tevens is het ook mogelijk om via Ziggo GO XL verschillende films en series te kijken. Als je liever films en series wilt kijken, en je een Netflix account hebt verwijs ik je graag door naar onze andere blog waarin wij uitleggen hoe je Netflix installeert op je XGIMI.

Door middel van de ingebouwde Android 9 of Android 10 is het mogelijk om via Ziggo, KPN of de NPO app live TV te kijken. Dit zijn de stappen die je moet volgen om televisie te kijken op je XGIMI beamer:

  1. Ga naar de Google Play Store op het hoofdmenu van je XGIMI beamer
  2. Download de NPO app, Ziggo GO, of KPN iTV
  3. Open de app en log in met jouw gebruiksgegevens
  4. Geniet van onbeperkt Live TV kijken op je draagbare XGIMI projector

Fysieke aansluiting

Een andere manier om je XGIMI beamer te verbinden met Live TV is om fysiek je beamer te verbinden aan jouw televisieontvanger. De XGIMI beschikt over een tiental aansluitingen waarmee je bijna elk soort hardware kan koppelen aan je XGIMI.

Lees hier meer over alle soorten aansluitingen op XGIMI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *