Dit is de perfecte beamer voor je zakenreis

Dit is de beste beamer voor je zakenreis, XGIMI Halo+. Je hebt je presentatie goed voorbereid, je outfit is geregeld, maar voor een ding ben je nog afhankelijk van iemand anders. Je hebt natuurlijk geen zin in getob met een scherm dat niet werkt of een beamer die het laat afweten. Je wilt ook op dit gebied volledig de controle hebben en goed beslagen ten ijs komen. Met de XGIMI Halo+ heb je een compacte beamer die je gemakkelijk meeneemt en gemaakt is om topprestaties te leveren. Zo ben je niet afhankelijk van apparatuur van anderen en weet je zeker dat je die zakelijke deal scoort.

In deze blog lees je waarom de XGIMI Halo+ de perfecte reisgenoot is voor je zakenreis.

Ontwerp

XGIMI Halo plus draagbare beamer

De batterijcapaciteit voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen van de luchtvaart. Dit betekent dat je de Halo+ probleemloos kunt meenemen in de handbagage tijdens het vliegen. Dankzij het kleine formaat en lichte gewicht (1,6kg) pas hij met gemak in een werktas of trolley. Super handig dus als je alleen met handbagage op reis bent.

De beamer heeft een metalen afwerking en is zeer degelijk gebouwd. De Halo+ wordt zonder lensdop geleverd. Dankzij de anti-scratch lens hoef je namelijk niet bang te zijn dat de lens tijdens het reizen beschadigt. Een bijkomend voordeel is dat de beamer geen losse lensdop meer heeft die kwijt kan raken.

Door de geïntegreerde flip-stand is het niet nodig om een beamer standaard mee te nemen op reis. De stand zorgt ervoor dat je de beamer omhoog kunt richten voor de optimale projectiehoogte.

Zoals eerder gezegd heeft de Halo+ een geïntegreerde batterij. Deze is oplaadbaar en gaat in presentatie modus ongeveer anderhalf tot twee uur mee. Voor een langere gebruikstijd sluit je de beamer aan via de ac-adapter.

Google Chromecast

XGIMI halo plus lifestyle camping

Met de Halo+ heb je diverse mogelijkheden om presentaties te geven. De Halo+ heeft een Google Chromecast ingebouwd. Hiermee toon je draadloos presentaties vanaf devices zoals een smartphone, tablet of laptop. Je verbindt zowel de beamer als de device via WiFi en projecteert de presentatie draadloos via de beamer.

USB

Aan de achterkant van de Halo+ vind je de USB 2.0 aansluiting. Via een USB-stick kun je de presentatie rechtstreeks afspelen zonder tussenkomst van een telefoon of computer. Een groot voordeel is dat je ook niet afhankelijk bent van een WiFi verbinding. Via de Google Playstore zijn diverse office apps verkrijgbaar die Powerpoint bestanden kunnen afspelen.

HDMI

Via HDMI is het mogelijk om vrijwel ieder apparaat met de XGIMI Halo+ te verbinden. Vrijwel iedere MacBook of laptop is voorzien van deze universele aansluiting. Sluit je laptop aan via de HDMI-poort en show je presentatie met de beamer als tweede scherm. Bijkomend voordeel is dat je bij HDMI niet afhankelijk bent van een Wifi netwerk van derden.

Gebruiksgemak

Je bent op zakenreis om je product te verkopen of je verhaal zo goed mogelijk over te laten komen. Dan is gedoe met apparatuur of instellingen wel het laatste waar je op zit te wachten. De Halo+ is zo ontworpen dat het instellen van beeld volledig automatisch gaat. De beamer stelt razendsnel scherp, corrigeert de vertekening van het beeld en vermijdt obstakels in de projectie. Simpwelweg komt het er op neer dat je de beamer alleen maar hoeft neer te zetten, je presentatie klaarzet en automatisch een perfect beeld krijgt. Voor het projecteren van een presentatie is het niet noodzakelijk om een projectiescherm te gebruiken. De Halo+ kan erg goed gebruikt worden voor het projecteren van beelden op een egale wand of ondergrond.

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit is misschien niet het allerbelangrijkst voor het geven van een presentatie. Wel heeft deze compacte beamer met 900 ANSI Lumen ruim voldoende in huis om een hoge kwaliteit te projecteren. Hij heeft voldoende helderheid om bij daglicht een duidelijk beeld te projecteren. De beamer beschikt over diverse technieken die de beeldkwaliteit, kleur echtheid en contrast verbeteren.

De beste beamer voor je zakenreis

Wat ons betreft is de XGIMI Halo+ ideale beamer voor je zakenreis. Dit is te danken aan zijn compacte formaat, ingebouwde batterij en lage gewicht. Met Google Chromecast, HDMI en USB aan boord verbind je vrijwel ieder apparaat. Kortom, met de Halo+ kun je focussen op je presentatie zonder je zorgen te hoeven maken over de techniek.

Bekijk de XGIMI Halo+ in onze webshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *