Creeer jouw volgende stunt met de INSTA360 One X2 (speciale functies)

De INSTA360 One X2 zit boordevol functies en kwaliteiten die gebruikt kunnen worden bij het maken van jouw volgende clip of vakantie. In deze blog leggen wij meer uit over de verschillende functies die je kan terug vinden in de One X2 app (INSTA360 App). aan het einde van deze blog zul jij zien wat de One X2 maakt tot een pocket camera crew.

360 graden re-frame

Als we één kenmerk moesten kiezen dat Insta360 anders maakt. Het is reframing. Je kunt eerst een opname maken en later een hoek kiezen in elke gewenste richting. Dit opent een wereld aan creatieve mogelijkheden. Mis geen enkele actie meer, zoek details op of ga creatief om met je overgangen. Je kunt zelfs achteraf een beeldverhouding kiezen die past bij je favoriete sociale platform.
Insta360 ONE X2 Reframing

Dit kun je allemaal doen in de Insta360-app. Open je video en tik op het “+”-pictogram om keyframes in te voegen. De app re-framet vervolgens elke keyframe die je in je video hebt geplaatst.

Steady cam modus

Als u de ONE X2 gewoon tevoorschijn wilt halen en wilt filmen, zonder reframing, dan kan dat ook. De Steady Cam-modus gebruikt een enkele lens om net als een gewone actioncam opnamen te maken. De clou? FlowState stabilisatie. Het gebruikt gegevens van beide lenzen om je opname absoluut stabiel te houden. Schakel hiervoor de Steady Cam-modus in via de touchscreen-instellingen.

ONE X2 steady cam mode

Horizon Slot

Met FlowState Stabilization, kan je nog meer dan alleen beelden stabiliseren. Zo kun je de horizon volledig vergrendelen tijdens het filmen. Dat betekent dat hoe je ook draait, duikt of schudt, de horizon blijft perfect horizontaal. Dit levert bijzondere beelden op in bijvoorbeeld attracties.

Smart tracking (deep tracking)

Insta360 heeft volgen van objecten naar een heel nieuw niveau getild met de ONE X2. Om te volgen, drukt u gewoon lang op het onderwerp in de app en het zal het geselecteerde object vergrendelen, zelfs als uw onderwerp achter een obstakel gaat. Volgen met de camera is nog nooit zo eenvoudig geweest en doet al het werk voor je.

Tracking one x2 features

360-graden Live streamen

Met ONE X2 kunt u rechtstreeks live streamen naar sociale media.Live streamen is nog cooler in 360 graden. Laat uw publiek kiezen waar ze kunnen kijken of geef zelf aan wat zichtbaar is. Het is allemaal mogelijk met de One X2 van Insta360

Livestreaming on one x2

Meer creatieve trucs

Misschien interresse in iets anders bekijk dan deze trucs die je kan doen met de One X2 om je te laten inspireren. Er zijn tal van trucs die je kunt uitproberen en die alleen mogelijk zijn met een Insta360-camera. Aan de hand van AI-technologie worden beelden en omgevingen herkend als objecten waardoor alleen personen geselecteerd worden.

Kloon spoor

Maak kopieën van jezelf en zet ze achter elkaar.

ONE X2 feature clone trail
Stop Motion Mix

Loop langs je vakantie met jezelf in het midden van het beeld om alle verschillende omgevingen te laten zien.

Insta360 one x2 feature stop motion
Bullet Time Mix

Of creeer je eigen actie slowmotion film met Bullet Time! Film de beelden in slowmotion en laad de camera trucs het werk doen door om jouw heen te draaien.

bullet time feature one x2
En nog veel meer in de Insta360 Shot Lab

De Insta360 App kan deze trucs voor je bewerken. Selecteer gewoon Shot Lab in de editor en kies een template.

 

Bekijk onze Insta360 One X2 hier

Ben jij enthousiast geworden over de One X2 of was je benieuwd naar de functies van het apparaat. Lees meer over de specificaties en mogelijkheden van de One X2 op onze product pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *